ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όχι στην προπαγάνδα, ναι στην ενημέρωση

Οσοι θα είστε πιστοί αναγνώστες τούτης εδώ της ιστοσελίδας, θα έχετε καταλάβει ότι δεν έκανε και δεν θα κάνει προπαγάνδα και μοναδικό στόχο έχει αυτό που συνοδεύει και το λογότυπό της "Ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό".

Όχι στην προπαγάνδα, ναι στην ενημέρωση

Δεν υπήρξαμε ποτέ “πιόνια”, ούτε όργανα διοικήσεων. Δεν το παίξαμε ποτέ… έμποροι της Παναθηναϊκής ιδέας, ούτε ωραιοποιήσαμε καταστάσεις, με σκοπό να περνάμε “γραμμές”, είτε υπέρ, είτε κατά. Από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε, με σωστά και λάθη, είχαμε και έχουμε ως σκοπό την καταγραφή της επικαιρότητας σε κάθε σπορ του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο) και τον σχολιασμό αυτής. Χωρίς ακρότητες, χωρίς παρωπίδες και με στόχο να αποδείξουμε ότι το να υπάρχει ένα Μέσο που να ασχολείται αποκλειστικά με μια ομάδα και που να στοχεύει σε ένα συγκεκριμένο κοινό, δεν είναι “απαραίτητο” να… συμβαδίζει με την εποχή και να γίνει πιο… οπαδικό κι από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς.

Αυτό, λοιπόν, το έχουμε καταφέρει. Κάποιες φορές, η στάση μας έχει και κόστος. Βλέπετε, υπάρχει κόσμος που μας θεωρεί “light”, θαρρείς και η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να βρίσκεται πάνω στα κάγκελα ή με κασκόλ στα μπουθ και να περνάει την προπαγάνδα που θέλει ο καθένας. Δεν το κάναμε, δεν το κάνουμε και δεν θα το κάνουμε ποτέ. Θα καταγράφουμε την επικαιρότητα και θα σχολιάζουμε με το ύφος και το στυλ που εμείς επιλέξαμε από την αρχή. Μη μας ζητάτε, λοιπόν, να αλλάξουμε, με αφορμή το λάθος μας στο βίντεο με τον Σπανούλη και τον Γκιστ.

Κάποτε, είχαμε επιθετική στάση απέναντι σε παράγοντες και ανθρώπους της ομάδας, που έβγαιναν εκτός ορίων. Το κάναμε και θα το ξανακάνουμε οταν θεωρήσουμε ότι οι συμπεριφορές αυτές δεν ταιριάζουν με τον αθλητισμό. Στο προχθεσινό μας θέμα, θεωρήσαμε βιαστικά και λανθασμένα ότι υπήρξε συμπεριφορά που πρέπει να μένει μακριά από τα σπορ και παρασυρθήκαμε. Το ίδιο πιθανότατα θα είχαμε κάνει αν αντί για τον Σπανούλη ήταν ο Γκιστ ή ο οποιοσδήποτε. Ζητήσαμε συγγνώμη για τη λάθος θέση που πήραμε. Οχι γιατί δημοσιεύσαμε το βίντεο, όπως έκανε σχεδόν το σύνολο των ελληνικών ΜΜΕ. Καλώς δημοσιεύτηκε το βίντεο, κακώς πάρθηκε θέση, δίχως φιλτράρισμα. Αλλωστε, το τι ειπώθηκε το ξέρουν μόνο οι δυο τους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν θέλαμε να κάνουμε προπαγάνδα (διαβάσαμε μέχρι και ότι κάποιοι ήθελαν να… χαλάσουν το μυαλό του αθλητή του Ολυμπιακού με αυτό!), τώρα θα κρυβόμασταν πίσω από το κείμενο και θα το… εμπλουτίζαμε, μη παραδεχόμενοι το λάθος. Αν θέλαμε τα κλικ, τώρα θα το είχαμε κάνει σημαία και καθημερινά θα… έπεφτε ο σέρβερ. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας όμως. Αν θέλετε “στρατιωτάκια” ή καφρίλα και κανιβαλισμό, να πάτε αλλού. Εδώ, δεν θα συναντήσετε τέτοια “φαινόμενα”. Εδώ, μόνο ενημέρωση, μακριά από παρωπίδες και ακρότητες. Εδώ, μόνο δημοσιογραφία για τον Παναθηναϊκό και όχι “φωνές” και “συνθήματα”. Εδώ, τα λάθη θα αναγνωρίζονται και θα τονίζονται. Εδώ, δεν θα κάνουμε το άσπρο – μαύρο…

Καλό ματς την Κυριακή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...