ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομερός Λεμπρόν: Έβγαλε ασίστ στον… εαυτό του και κάρφωσε εντυπωσιακά! (vid)

Το έκανε κι αυτό ο «βασιλιάς»! Δείτε τη φάση σε βίντεο.

Τρομερός Λεμπρόν: Έβγαλε ασίστ στον... εαυτό του και κάρφωσε εντυπωσιακά! (vid)

Οι Καβαλίερς έδειξαν πως έχουν ακόμη «σφυγμό», παίρνοντας παράταση… ζωής μετά το εμφατικό 137-116 επί των Ουόριορς, αποτέλεσμα το οποίο έφερε τη μείωση της σειράς (3-1) από την παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο «βασιλιάς» πάντως είχε τα… κέφια του, γεγονός που φάνηκε και από τη φάση η οποία φέρει από την αρχή μέχρι το τέλος την υπογραφή του. Έφυγε «σφαίρα» στον αιφνιδιασμό και πήρε… ασίστ από το ταμπλό για ένα φοβερό κάρφωμα!

Δείτε τη φάση:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.342 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...