ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» ΚΑΕ

Απάντηση Παναθηναϊκού: «Η επικοινωνία του ΟΣΦΠ χειρότερη και από το αγωνιστικό»

Οι «πράσινοι» σχολίασαν με «καυστικό» τρόπο την ενημέρωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Ολυμπιακός, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Απάντηση Παναθηναϊκού: «Η επικοινωνία του ΟΣΦΠ χειρότερη και από το αγωνιστικό»

Στον Παναθηναϊκό ενημερώθηκαν για την απάντηση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κατηγορώντας τον για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές στον πέμπτο τελικό της Basket League, αναρτώντας φωτογραφίες από το φύλλο αγώνα.

Οι «πράσινοι» έλαβαν εκ νέου θέση, απαντώντας με «αιχμηρό» τρόπο στον Ολυμπιακό. Όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά: «Για πρώτη φορά στα χρονικά μια ΚΑΕ επικαλείται ως απόδειξη κάτι που τη διαψεύδει, δηλαδή το φύλλο αγώνα. Περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία ποια θα είναι η απάντησή τους στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τα αίσχη του ΣΕΦ όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα βελτιωθούν επικοινωνιακά, όπου αποδεικνύεται ότι είναι χειρότεροι και από το αγωνιστικό τους τμήμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...