ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ

Κοντά στον Μπεργκ η Αλ Αϊν, λένε στα ΗΑΕ

Δημοσιεύματα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναφέρουν πως η Αλ Αϊν έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Σουηδού.

Κοντά στον Μπεργκ η Αλ Αϊν, λένε στα ΗΑΕ

Στο «κυνήγι» του Μάρκους Μπεργκ φέρεται πως βρίσκεται η Αλ Αΐν, σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την εν λόγω χώρα.

Η Αλ Αΐν μάλιστα, φέρεται να έχει καταθέσει μία ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ και, βάσει δημοσιεύματος, βρίσκεται κοντά στο να αποσπάσει το «ΟΚ» από την πλευρά του Σουηδού.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Μπεργκ ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ, ποσό που αν βρεθεί σύλλογος ικανός να το καλύψει, τότε ο Σουηδός θα έχει το δικαίωμα (εάν και εφόσον το επιθυμεί) να πάρει μεταγραφή δίχως την εμπλοκή των «πρασίνων», οι οποίοι θα έχουν λόγο μόνο στην περίπτωση που κατατεθούν χαμηλότερες προτάσεις.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...