ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ για Καλάθη: «Εγώ τον… έκαψα, αλλά δεν γινόταν αλλιώς…»

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε την... αυτοκριτική του για τη διαχείριση του Νικ Καλάθη, την αξία του οποίου εξήρε μέσω των δηλώσεών του.

Πασκουάλ για Καλάθη: «Εγώ τον... έκαψα, αλλά δεν γινόταν αλλιώς...»

Ως έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές της φετινής προσπάθειας, χαρακτήρισε τον Νικ Καλάθη ο Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη του στον «ΣΠΟΡ FM 94.6».

Ο Καταλανός προπονητής μάλιστα προχώρησε σε εξηγήσεις όσον αφορά τη διαχείρισή του εντός της σεζόν, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως τον… έκαψε, τονίζοντας πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος:

«Δίχως αμφιβολία ο Καλάθης ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες φέτος και με την προσωπικότητά του έθρεψε την ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως είχε και τις άσχημες στιγμές του, αλλά είναι δύσκολο αν έχεις παίξει τόσα παιχνίδια να μην έχεις κι άσχημες στιγμές. Άλλωστε στην αρχή της σεζόν με τον τραυματισμό του Τζέιμς έπαιζε πάνω από 30 λεπτά σε κάθε ματς. Αν δεν ήταν πιο σταθερός ήταν γιατί εγώ τον έκαψα, αλλά δεν υπήρχε άλλη οδός για να κερδίσουμε. Τελείωσε τη σεζόν πολύ καλά και είμαι ευτυχής γι’ αυτόν, γιατί είναι ένας παίκτης εργατικός και με απίστευτη καρδιά. Έπαιξε παιχνίδια αντιμετωπίζοντας σωματικά προβλήματα, αλλά έχει τη νοοτροπία που κάνει τη διαφορά», ανέφερε ο Πασκουάλ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...