ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παίρνει μέτρα για τους «κομμένους» ο Ουζουνίδης!

Η απόφαση του Έλληνα τεχνικού για όσους ποδοσφαιριστές αρνούνται να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Παίρνει μέτρα για τους «κομμένους» ο Ουζουνίδης!

Στον Παναθηναϊκό έχουν εκκινήσει ήδη οι διαδικασίες για την υλοποίηση του προγραμματισμού εν όψει της επόμενης σεζόν, μία διαδικασία η οποία θα προχωρήσει παράλληλα με τα αντίστοιχα ζητήματα των αποδεσμεύσεων.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι «πράσινοι» δίνουν βάρος στις προσπάθειες για τη λύση των συμβολαίων όσων ποδοσφαιριστών δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς η ελάφρυνση του ρόστερ θα δώσει μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις του «τριφυλλιού» στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Νίκος Μαρινάκης αποτέλεσε και επισήμως παρελθόν από τον σύλλογο, ωστόσο η λίστα των «κομμένων» περιλαμβάνει άλλα επτά ονόματα (Ρινάλντι, Ρέις, Βλαχοδήμο Παν., Χουχούμη, Μπουμάλ, Τελάντερ, Βέμερ), με τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί την, όσο το δυνατόν γρηγορότερη, «απαλλαγή» του, προκειμένου να «φουλάρει» στο μεταγραφικό μέτωπο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» δεν προτίθενται να… χαριστούν σε όσους εξ αυτών θέσουν εμπόδια στην ειλημμένη απόφαση του συλλόγου για την αποδέσμευση ή την πώλησή τους. Μάλιστα, με απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη, όσοι ποδοσφαιριστές αρνηθούν να λύσουν το συμβόλαιό τους θα προπονούνται σε γκρουπ ξέχωρο της υπόλοιπης ομάδας.

Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα μήνυμα προς τις μονάδες που δεν υπολογίζονται, σε περίπτωση που εκείνοι θέσουν εμπόδια στις αποφάσεις του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...