ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτοιμοι για αντεπίθεση οι «πράσινοι»: Το πλάνο και οι στόχοι εν όψει της νέας σεζόν

Ο Παναθηναϊκός δεν κάθεται με «σταυρωμένα» τα χέρια μετά την άδοξη κατάληξη της υπόθεσης Μάντζαρη. Σε ποιες θέσεις θα κινηθούν οι «πράσινοι» για την ενίσχυσή τους και ποιες μονάδες θέλουν να διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Έτοιμοι για αντεπίθεση οι «πράσινοι»: Το πλάνο και οι στόχοι εν όψει της νέας σεζόν

Ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει στην ατυχή έκβαση της υπόθεσης Μάντζαρη και ήδη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Τσάβι Πασκουάλ θέτουν σε εφαρμογή το πλάνο τους για την παρουσίαση ενός ακόμη πιο ανταγωνιστικού ρόστερ την επόμενη σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ συναντήθηκε εκ νέου με τον Καταλανό τεχνικό το απόγευμα της Παρασκευής, αποφασίζοντας να εκκινήσουν τη διαδικασία ενίσχυσης αλλά και διατήρησης των πολύτιμων μονάδων του ρόστερ.

Η κύρια στόχευση του «τριφυλλιού» είναι η διατήρηση του υπάρχοντος κορμού και η ενδυνάμωσή του με ποιοτικές «πινελιές». Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, οι «πράσινοι» αναμένεται να κάνουν πρόταση ανανέωσης με αυξημένες αποδοχές στον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος διάκειται θετικά στο να παραμείνει, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να θελήσει να «ψαχτεί» και προς ΝΒΑ μεριά.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 55.016 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να διατηρήσει στις τάξεις του τόσο τον Κέι Σι Ρίβερς, όσο και τον Κρις Σίνγκλετον, ενώ προς ανανέωση πηγαίνει και το συμβόλαιο του Γκιστ. Όσον αφορά τον Γκάμπριελ, οι πιθανότητες παραμονής του στον σύλλογο είναι μοιρασμένες, ενώ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα ο Φελντέιν.

Από την άλλη μεριά, οι «πράσινοι» θα βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός περιφερειακού, ο οποίος θα πλαισιώνει τον Καλάθη, με τον Σλούκα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του συλλόγου, αν και πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Πάντως, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και άλλα ονόματα στα γκαρντ, όπως αυτό του Άαρον Τζάκσον, όπως σας είχε αποκαλύψει το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...