ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Στον «ορίζοντα» πρόταση για Μολέδο: Οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού

Η Μπεσίκτας αναμένεται να μπει δυναμικά στο «κόλπο» της απόκτησης του Βραζιλιάνου αμυντικού, με τον Παναθηναϊκό να καθιστά σαφές πως δεν πρόκειται να κάνει υποχωρήσεις στην τιμή πώλησης που έχει θέσει για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Στον «ορίζοντα» πρόταση για Μολέδο: Οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έγινε γνωστό, δια μέσω δημοσιευμάτων αλλά και από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, πως η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο, με τον τουρκικό σύλλογο να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Μπεσίκτας θα έρθει λίαν συντόμως με πρόταση η οποία θα κινείται μεταξύ 2 και 3 εκατομμυρίων ευρώ, έχοντας σε πρώτο πλάνο τον Βραζιλιάνο αμυντικό, καθώς αναζητά εναγωνίως ενίσχυση στα μετόπισθέν της εν όψει της νέας σεζόν.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει προ πολλού ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ρίξει «νερό» στο «κρασί» του όσον αφορά την τιμή πώλησης του Μολέδο. Οι «πράσινοι» κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή στα 3 εκατ. ευρώ και πολύ δύσκολα θα τον παραχωρήσουν σε περίπτωση που έρθει προσφορά μικρότερη από το όριο που έχει τεθεί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι λόγοι για την «άκαμπτη» στάση του «τριφυλλιού» στο ζήτημα αυτό έχουν να κάνουν με τους όρους που υπάρχουν στο συμβόλαιο του 28χρονου ποδοσφαιριστή καθώς σε περίπτωση πώλησής του, ο Παναθηναϊκός θα «καρπωθεί» το 60% της τιμής, η Ιντερνασιονάλ το 25% και ο Μολέδο το 15%.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μολέδο σκέφτεται σοβαρά να αποσύρει το δικό του μερίδιο (15%) από τη συμφωνία, προκειμένου να διευκολύνει ένα πιθανό deal με τη Μπεσίκτας, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο με αρκετά δελεαστικές αποδοχές, που φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.