ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

5 χειρότεροι παίκτες από τον Μάντζαρη που πήραν πολύ περισσότερα λεφτά

Αν νομίζετε πως ο Βαγγέλης Μάντζαρης (θα) είναι ακριβοπληρωμένος, τότε μάλλον έχετε ξεχάσει 5 πολύ «κραυγαλέες» περιπτώσεις…

5 χειρότεροι παίκτες από τον Μάντζαρη που πήραν πολύ περισσότερα λεφτά

Παρά τη μικρή του διάρκεια, ήταν ένα σήριαλ με τα όλα του: είχε τον κεντρικό, «δραματικό» πρωταγωνιστή (Μάντζαρης), είχε την απαραίτητη παρασκηνιακή πλοκή (συναντήσεις με το «αντίπαλο» στρατόπεδο εν μέσω τελικών), είχε την κορύφωση («Συμφώνησε μ’ εμάς και μετά άλλαξε γνώμη!»), είχε την ανατροπή («Ο Βαγγέλης θα συνεχίσει για τα επόμενα 3 χρόνια να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού»), ενώ τα πάντα συνέβησαν με φόντο χιλιάδες ευρώ που χόρευαν πίσω από το κεφάλι του κεντρικού ήρωα (τα χρήματα, δηλαδή, των Αγγελόπουλων και του Γιαννακόπουλου).

Τελικά, το «Με λένε Βαγγέλη: αυτή είναι η ομάδα που θα παίξω του χρόνου» έληξε με happy end για τη πλευρά του Ολυμπιακού, ενώ άφησε αυτήν του Παναθηναϊκού να «βράζει» κάνοντας λόγο για αθέτηση συμφωνίας.

Διαβάστε περισσότερα  εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...