ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το αγαπημένο σπίτι… του Ρίβερς, είναι το ΣΕΦ!

Λογικό με αυτά που έχει κάνει εκεί μέσα...

Το αγαπημένο σπίτι... του Ρίβερς, είναι το ΣΕΦ!

Ο Αμερικανός, μετά το ΟΑΚΑ, λατρεύει να παίζει στο ΣΕΦ, αφού όταν βλέπει κόκκινο… πατάει το κουμπί της τρέλας! Ο Κέι Σι Ρίβερς, μίλησε στην “Πράσινη” για τη σεζόν που πέρασε και τους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

«Σίγουρα ήταν μια δύσκολη χρονιά, με τα πάνω και τα κάτω της, είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα και αρκετές δύσκολες στιγμές, αλλά μείναμε ενωμένοι, πίστεψε ο ένας τον άλλο, πιστέψαμε σε αυτό που θέλαμε να πετύχουμε, βγήκαμε έξω και το κάναμε. Είχαμε άλλες δύο ευκαιρίες να κερδίσουμε μέσα στο ΣΕΦ, αλλά δεν κάναμε τη δουλειά μας σωστά στο τέλος. Η τελευταία φορά ήταν και η φαρμακερή».

Σχετικά με τα συναισθήματα που του δημιούργησε η νίκη στο Game 5 των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, ο Ρίβερς ανέφερε:

«Μου έχει τύχει να κερδίσω πρωτάθλημα στην έδρα του αντιπάλου. Στην πρώτη μου χρονιά στη Ρεάλ “σκουπίσαμε” την Μπαρτσελόνα, με το τελευταίο ματς να παίζεται στην έδρα τους. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να πανηγυρίζεις στην έδρα του άλλου, βέβαια εκεί ήταν διαφορετικά τα πράγματα, γιατί μπορούσαμε να το γιορτάσουμε στην έδρα τους, όχι όπως στο ΣΕΦ. Το συναίσθημα να κερδίζεις μέσα στην έδρα του αντιπάλου είναι απίστευτο. Εμείς ήμασταν πνευματικά έτοιμοι να το κάνουμε και μείναμε ενωμένοι ό,τι κι αν έγινε, ακόμη και όταν μπήκαν μέσα οι οπαδοί».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο έμπειρος άσος στάθηκε και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού Superfoods:

«Ο κόσμος μας βοήθησε όλη τη χρονιά, μέχρι το τέλος, μέχρι και τον πέμπτο τελικό όπου ήρθε στο ΟΑΚΑ πριν το ματς. Εκεί μας έδωσε να καταλάβουμε πώς νιώθει και πόσο θέλει το πρωτάθλημα, βοηθώντας μας να πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού και να κερδίσουμε».

Τέλος, ο Ρίβερς μίλησε και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, λέγοντας:

«Η παρουσία του στο ΣΕΦ, σε ένα τέτοιο περιβάλλον όπου όλοι είδαμε πώς αντέδρασαν όταν βγήκε έξω, μας βοήθησε πολύ, γιατί μας έδειξε ότι μας υποστηρίζει. Παρά τα σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν, έμεινε δίπλα μας και μας υποστήριξε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.