ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ακούστηκε για Παναθηναϊκό, επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Το όνομά του έπαιξε και για Παναθηναϊκό, ωστόσο επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ακούστηκε για Παναθηναϊκό, επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Φακούντο Καμπάτσο, το όνομα του οποίου ακούστηκε και για Παναθηναϊκό (χωρίς να έχουν ισχύ τα δημοσιεύματα), επιστρέφει στη Ρεάλ, μετά τον δανεισμό του στη Μούρθια, την περασμένη σεζόν, αντικαθιστώντας επί της ουσίας τον Ντοντέι Ντρέιπερ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη “Βασίλισσα”.

Ο 26χρονος Αργεντινός γκαρντ, ανάγκασε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τον…. μισήσουν, μετά την φάση με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στη διάρκεια της προ-περσινής σεζόν της Ευρωλίγκας, όταν στο ματς στη Μαδρίτη, έριξε στο παρκέ τον “3D” με μια λαβή ελληνορωμαϊκής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...