ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αύριο το ραντεβού Σλούκα – Φενέρ

Ο Κώστας Σλούκας θα συναντηθεί αύριο το απόγευμα με τους διοικούντες τη Φενέρ, προκειμένου να διαπραγματευτεί νέο συμβόλαιο. Περιμένει τις εξελίξεις ο Παναθηναϊκός.

Αύριο το ραντεβού Σλούκα - Φενέρ

Οπως διαβάσατε χθες, στο ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr, ο Ελληνας γκαρντ έχει πρόταση εδώ και καιρό από την τουρκική ομάδα, με αυξημένες αποδοχές, αλλά τα πάντα θα γίνουν συγκεκριμένα αύριο. Θυμίζουμε ότι το υπάρχον συμβόλαιό του είναι για 2+1 χρόνια. Ο Σλούκας ή θα δεχθεί τη νέα πρόταση της Φενέρ ή θα αποχωρήσει «εξαγοράζοντας» την ελευθερία του με την καταβολή ενός ποσού, μέσω του opt out, που αφορά ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ. Ολα τα παραπάνω, όπως σας γράψαμε, θα κριθούν αύριο στη συνάντηση που θα γίνει το απόγευμα ανάμεσα στον παίκτη, τη διοίκηση και πιθανότατα τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θέλει τον παίκτη. Πρόταση, όμως, δεν έχει γίνει. Οι “πράσινοι” είχαν κάνει μια κρούση πριν από αρκετό καιρό και περιμένουν τις εξελίξεις. Αν, τελικά, ο Σλούκας δεν συνεχίσει στην Τουρκία, τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για να κάνει η ομάδα τον παίκτη δικό της. Ολα αυτά, όμως, θα ξεκαθαρίσουν μετά το ραντεβού που σας αναφέραμε παραπάνω. Τον πρώτο λόγο, τον έχει η Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...