ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: “Να μείνω εδώ και να παίξω Εθνική!”

Ο Τζέιμς Γκιστ ξεκαθαρίζει ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, δηλώνει θετικός στην έκδοση ελληνικού διαβατηρίου και βάζει... βόμβα, αναφερόμενος σε ενδεχόμενη κλήση από την Εθνική!

Γκιστ:

Το όνομα του Τζέιμς Γκιστ θα μπορούσε να αποτελεί συνώνυμο των ανατροπών, των εκπλήξεων, των απρόσμενων καταστάσεων. Στις πρώτες τέσσερις σεζόν του στο «τριφύλλι» τα βίωσε όλα: ένα trade που άλλαξε τις ισορροπίες, πολλές «μάχες» με τον Ολυμπιακό του Βασίλη Σπανούλη, νίκες στο ΣΕΦ, ήττες στο ΟΑΚΑ, το «αντίο» του Δημήτρη Διαμαντίδη, το «Γκιστ, Γκιστ, Γκιστ» της εξέδρας, η τιμωρία για τη χρήση απαγορευμένης ουσίας, το νέο συμβόλαιο… Όλα αυτά σε διάστημα τεσσάρων ετών!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.