ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει Παναθηναϊκό και το δείχνει…

Τι είπε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του

Θέλει Παναθηναϊκό και το δείχνει…

Όπως έχει γίνει γνωστό-και επιβεβαιωμένο πια-ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Φελίπε Φερέιρα, θέλοντας να έχει μια μπακ απ λύση στο αριστερό άκρο, πίσω από τον Νίκλας Χουλτ.

Ο 26χρονος Πορτογάλος που αγωνίζεται στην Πάκος Φερέιρα, είναι η πρώτη επιλογή των Λυμπερόπουλου-Ουζουνίδη με τον ίδιο να είναι ενήμερος για τις προθέσεις του «τριφυλλιού», πιέζοντας πλέον και αυτός από την δική του πλευρά την Πάκος Φερέιρα, καθώς θεωρεί τον Παναθηναϊκό, ευκαιρία ζωής.

«Θέλω πολύ να δοκιμάσω στο εξωτερικό και ο Παναθηναϊκός αποτελεί τεράστια ευκαιρία για την καριέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους της ομάδας του. Με αυτόν τον τρόπο έδειξε τις προθέσεις του, δείχνοντας πως θέλει Παναθηναϊκό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται πως ο Φερέιρα, έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του ’18, με την ομάδα του να αξιώνει ένα μεγάλο ποσό από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν μπορεί να το δώσει σε καμία περίπτωση, ωστόσο υπάρχει και η περίπτωση του δανεισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.