ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Φουλ της… Ισπανίας από τη νέα σεζόν!

Ο Παναθηναϊκός θα... βαρεθεί να ταξιδεύει στην Ισπανία τη νέα αγωνιστική χρονιά....

Euroleague: Φουλ της... Ισπανίας από τη νέα σεζόν!

Μετά το πέρας των τελικών της ACB, «κλείδωσαν» οι ευρωπαϊκές θέσεις τις οποίες θα λάβουν οι ισπανικές ομάδες την επόμενη σεζόν.

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά δώδεκα (!) εκπροσώπους θα στείλει η ισπανική λίγκα στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέντε ομάδες θα συμμετάσχουν στην Ευρωλίγκα, τρεις στο Eurocup και τέσσερις στο Champions League.

Έτσι, τη νέα χρονιά, ο Παναθηναϊκός θα βρει στον δρόμο του πέντε ισπανικές ομάδες, οι οποίες θα καλύψουν (σχεδόν) το 1/3 των διαθέσιμων θέσεων της διοργάνωσης (5/16), ενώ πέντε θα είναι τα ταξίδια των «πρασίνων» στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου και στις έδρες των: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Μπασκόνια και Μάλαγα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, οι Ισπανοί θα εκπροσωπηθούν στο Eurocup από τις  Μπιλμπάο, Γκραν Κανάρια και Ανδόρα, ενώ στο Champions League θα αγωνιστούν οι: Τενερίφη, Μπανταλόνα, Μούρθια και Εστουδιάντες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...