ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

PAO BC Academy Summer Camp – Πρεμιέρα με Κόνιαρη και Παπαδάκη

Με ενθουσιασμό και εντυπωσιακή συμμετοχή ξεκίνησε σήμερα 19 Ιουνίου το Summer Camp της Aκαδημίας της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός SUPERFOODS.

PAO BC Academy Summer Camp – Πρεμιέρα με Κόνιαρη και Παπαδάκη

Το «παρών» στην πρεμιέρα του Summer Camp έδωσε ο διευθυντής της Ακαδημίας μας, κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά και χάρισε πολλά χαμόγελα.

Καλεσμένοι στην πρεμιέρα του καλοκαιρινού Camp ήταν ο παίκτης του Π.Α.Ο.Κ, Αντώνης Κόνιαρης και ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, οι οποίοι παρά τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών κατάφεραν να βρεθούν κοντά στα παιδιά και να περάσουν χρόνο μαζί τους.

Οι νεαροί διεθνείς και πρώην αθλητές της ακαδημίας μας με χαρά απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα των παιδιών, τους συμβούλευσαν και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.491 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ερώτηση προς τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη σχετικά με το τι χρειάζεται να κάνουν τα παιδιά για να τους μοιάσουν, απάντησε ότι «χρειάζεται σκληρή προπόνηση, πολλές ώρες δουλειάς τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Πρέπει να ακούς τους προπονητές σου, να συμπεριφέρεσαι σωστά στους συμπαίκτες σου, να είσαι ταπεινός και φυσικά να ακολουθείς το ομαδικό πνεύμα».

Για την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών ο Αντώνης Κόνιαρης δήλωσε πως «ο στόχος είναι να παίξουμε ωραίο μπάσκετ για να το ευχαριστηθούμε κι εμείς κι ο κόσμος. Είμαστε χρόνια μαζί και επειδή είναι η τελευταία μας χρονιά θέλουμε να το χαρούμε. Εύχομαι να ξανασυναντηθούμε όλοι στην Εθνική Ανδρών κάποια στιγμή», ενώ ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης πρόσθεσε ότι «θα κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο το καλύτερο. Αποτελεί τη μέγιστη τιμή για έναν αθλητή να αγωνίζεται με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Η Εθνική είναι πάνω απ’ όλα».

Ο νεαρός πλέι μέικερ του Κολοσσού, Κωνσταντίνος Παπαδάκης θέλησε να αναφερθεί στο ρόλο που διαδραμάτισε η ακαδημία στην πορεία του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ακαδημία με βοήθησε πολύ και πέρασα επτά υπέροχα χρόνια με καλούς προπονητές. Θεωρώ ότι η ακαδημία με προετοίμασε σωστά για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις μιας επαγγελματικής ομάδας».

Τέλος, ο Αντώνης Κόνιαρης συμβούλευσε τα παιδιά να μην παραμελούν τις σχολικές τους υποχρεώσεις αλλά να τις συνδυάζουν με το μπάσκετ, τονίζοντας ότι «απαιτούνται πολλές θυσίες για να πετύχει κάποιος τους στόχους του αλλά να θυμάστε ότι το σχολείο πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας. Ο καθένας θα πρέπει να κυνηγήσει τα όνειρά του με όλες του τις δυνάμεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...