ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θέλει τον Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός»

Στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

«Θέλει τον Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός»

Ένας από τους καλαθοσφαιριστές ο οποίος πρόκειται να απασχολήσει «ζεστά» τον Παναθηναϊκό, είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ!

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της «Sportday», οι «πράσινοι» έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 21χρονο ομογενή γκαρντ, μία περίπτωση που αρέσει αρκετά στον Τσάβι Πασκουάλ και πληροί τις προϋποθέσεις που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας, καθώς ο ίδιος έχει ελληνικό διαβατήριο και είναι σε νεαρή ηλικία.

Οι δυσκολίες που προκύπτουν στην υπόθεση αυτή έχουν να κάνουν με το ΝΒΑ, καθώς ο Ντόρσεϊ θα δοκιμάσει την τύχη του στο επικείμενο draft, χωρίς ωστόσο να έχει πολλές πιθανότητες να αποφύγει την κατάληξή του ως επιλογή δευτέρου γύρου, παρά τη «μεστή» χρονιά που έκανε στο Όρεγκον.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» βολιδοσκοπεί τον Ντόρσεϊ, ωστόσο θα πρέπει να κάνει την απαραίτητη υπομονή μέχρι το draft, εξετάζοντας παράλληλα κι άλλους «στόχους» από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπως αυτή του Κωνσταντίνου Μήτογλου, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.