«Τρελό» σενάριο για Μπελχαντά

Δημοσιεύματα από την Τουρκία φέρνουν τον Γιουνές Μπελχαντά στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού, μία περίπτωση που φαντάζει απίθανη.

Από το πουθενά… Μπελχαντά!

Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου Γάλλου μέσου, με καταγωγή από το Μαρόκο, Γιουνές Μπελχαντά, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Νις με τη μορφή δανεισμού από τη Ντιναμό Κιέβου.

Βάσει των τωρινών δεδομένων, η περίπτωση (εάν και εφ’ όσον ευσταθεί, έστω και στο ελάχιστο) του Μπελχαντά δύσκολα θα «περπατήσει», καθώς το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι… απλησίαστο για τους «πράσινους», ενώ αρκετά δύσκολη θα πρέπει να θεωρείται και η περίπτωση του δανεισμού του (πάντα με βάση τα οικονομικά κριτήρια που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός).

Ο Μπελχαντά πραγματοποίησε 31 συμμετοχές στη Νις, η οποία δεν διατίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, ενώ η Ντιναμό Κιέβου ψάχνει τρόπο για να τον παραχωρήσει σε σύλλογο του εξωτερικού.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Hλεκτρονικό κατάστημα cosmossport.gr. H Νο1 επιλογή για την αγορά επώνυμων αθλητικών ειδών! Εξαιρετικά γρήγορη απώλεια βάρους! Κάψε 1 κιλό την ημέρα… Betarades.gr | Το No1 σάιτ για το Στοίχημα