ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώνεται ο Μπεργκ, λένε οι Αραβες

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι δημοσιογράφοι από τα Εμιράτα, ο Σουηδός φορ τα βρήκε σε όλα με την Άλ Αΐν, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει απόψε την απόκτησή του.

Ανακοινώνεται ο Μπεργκ, λένε οι Αραβες

Τις τελευταίες ώρες, ο αραβικός Τύπος παρουσιάζει ως τελειωμένη υπόθεση τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Άλ Αΐν, την ίδια ώρα που στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως δεν έχουν λάβει επίσημη πρόταση από τον εν λόγω σύλλογο.

Οι Άραβες υποστηρίζουν ότι ο Μπεργκ έδωσε τα «χέρια» με τη διοίκηση της Άλ Αΐν για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ, αναφέροντας πως οι επίσημες ανακοινώσεις θα λάβουν χώρα την Τρίτη, όχι όμως στις 10:30 το πρωί, όπως εννοήθηκε αρχικά, αλλά το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες από τα ΗΑΕ.

Ο λόγος που η παρουσίαση του Σουηδού θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (πάντα σύμφωνα με τα όσα διατείνονται οι Άραβες) είναι το Ραμαζάνι και οι πρωινές ώρες εντάσσονται στην περίοδο νηστείας και παύσης εργασιών για τους κατοίκους των χωρών του αραβικού κόσμου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.