ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Επίθεση» αγάπης από τους οπαδούς στον Μπεργκ: «Μάρκους, μείνε…» (pics)

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έστειλαν δεκάδες μηνύματα στο προφίλ του Σουηδού, ζητώντας του να παραμείνει στον σύλλογο.

«Επίθεση» αγάπης από τους οπαδούς στον Μπεργκ: «Μάρκους, μείνε...» (pics)

Τις τελευταίες ώρες, «φουντώνουν» τα σενάρια που κάνουν λόγο για το deal μεταξύ του Μάρκους Μπεργκ και της Άλ Αΐν, με τους Άραβες να θεωρούν την υπόθεση τελειωμένη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Σουηδός θα παρουσιαστεί σήμερα, Τρίτη, από το νέο του σύλλογο.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, φρόντισαν μέσω των social media να εκφράσουν την αγάπη τους  προς τον 31χρονο φορ, ζητώντας του να παραμείνει στον σύλλογο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εδώ ο κόσμος τον λατρεύει, ενώ ορισμένοι εξ αυτών αποχαιρετούν τον Σουηδό ποδοσφαιριστή.

Το «Μάρκους μείνε» είναι το κυρίαρχο σύνθημα των τελευταίων ημερών, στις δύο πιο πρόσφατες αναρτήσεις του Μπεργκ στο instagram. H παραμονή του Σουηδού αποτελεί… λαϊκή απαίτηση των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι έχουν «παγώσει» βλέποντας τις τελευταίες εξελίξεις, έτσι όπως παρουσιάζονται από τα αραβικά ΜΜΕ και δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αποχώρησης του πρώτου «βιολιού» της ομάδας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 90.457 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3 years as Mr and Mrs Berg. Love you @josieswall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...