ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η φοβερή παρομοίωση του Γκιστ για την περασμένη σεζόν

Ο Αμερικανός φόργουορντ εξήγησε με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο το πως εξελίχθηκε η περασμένη σεζόν για το «τριφύλλι».

Η φοβερή παρομοίωση του Γκιστ για την περασμένη σεζόν

Ο Τζέιμς Γκιστ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Live Sport», τονίζοντας πως έχει ως πρώτη προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό, ερωτώμενος το τι μέλλει γενέσθαι εν όψει της νέας σεζόν.

Παράλληλα, ο Αμερικανός φόργουορντ έδωσε μία χαρακτηριστική και παραστατική απάντηση, στο ερώτημα για το πως εξελίχθηκε η περασμένη σεζόν για τους «πράσινους», οι οποίοι ωστόσο ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, κατακτώντας το πρωτάθλημα με «διπλό» στο ΣΕΦ.

«Ήταν σαν τρενάκι λούνα παρκ, είχαμε πάρα πολλά πάνω-κάτω. Σαν να ήμασταν στον ωκεανό κι έπρεπε να παλεύουμε διαρκώς με τα κύματα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήταν μια τρελή χρονιά, αλλά όταν στο τέλος έχεις το πρωτάθλημα και το Κύπελλο…», δήλωσε ο Γκιστ, δίνοντας τη δική του διάσταση στα δεδομένα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.509 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...