ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λατρεία και αποθέωση για Διαμαντίδη! (Pics)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του summer camp των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Superfoods, γνωρίζοντας την αποθέωση από τα παιδιά που ήταν εκεί.

Λατρεία και αποθέωση για Διαμαντίδη! (Pics)

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Μεγάλος προσκεκλημένος της δεύτερης ημέρας του Summer Camp της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ήταν o Δημήτρης Διαμαντίδης.

Οι νεαροί αθλητές του Summer Camp είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το ίνδαλμά τους, να του κάνουν ερωτήσεις για τη ζωή και την καριέρα του, να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα. Όπως πάντα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης μπήκε στο γήπεδο εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων από τους μικρούς αθλητές. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεκίνησε καλωσορίζοντας τους μικρούς αθλητές στο καλοκαιρινό camp της PAO BC ACADEMY τονίζοντας πως προτεραιότητα κάθε αθλητή πρέπει να είναι το σχολείο, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον σημαντικό ρόλο των προπονητών στην ενασχόληση των παιδιών με το μπάσκετ και γενικότερα με τον αθλητισμό. Αμέσως μετά οι αθλητές πήραν το ρόλο του δημοσιογράφου και έκαναν στον εκλεκτό προσκεκλημένο ερωτήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Εθνική ομάδα αλλά και τις μοναδικές στιγμές που έζησε στο ΟΑΚΑ.

Σε ερώτηση σχετικά με το χαμένο σουτ τριών πόντων κατά τη διάρκεια του Diamonds are Forever, ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραδέχτηκε πως δεν το έκανε επίτηδες αλλά η μπάλα απλώς του έφυγε, με τον Γιώργο Καλαϊτζή να συμπληρώνει χαριτολογώντας «τους το χάλασες τώρα». Εν συνεχεία, σε ερώτηση σχετικά με το μεγάλο τρίποντο απέναντι στη Γαλλία που έστειλε την Εθνική μας στον τελικό του Ευρωμπάσκετ του 2005, ο Διαμαντίδης δήλωσε: «ένιωσα πάρα πολύ ωραία που η εθνική ομάδα πήγε στον τελικό και εκεί καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο.

Ειλικρινά ελπίζω και εσείς να το ζήσετε κάποια στιγμή».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση ενός νεαρού αθλητή για τα πρότυπα που είχε όταν ήταν μικρός, ο 3D ανέφερε ότι ανάμεσα σε πολλούς άλλους θαύμαζε τον Φασούλα που έκανε τάπες, τον Barlow ενώ του άρεσε πολύ και ο Φάνης Χριστοδούλου. Σε σχετική ερώτηση για το πως είναι να αγωνίζεσαι στο ΟΑΚΑ και μπροστά σε 20.000 κόσμο που φωνάζουν το όνομά σου, ο Διαμαντίδης απάντησε «δεν αγχωνόμουν που έπαιζα μπροστά σε τόσο κόσμο. Ήμουν συγκεντρωμένος. Είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς αλλά πρέπει να τα καταφέρεις για να δείξεις στο γήπεδο όσα κάνεις στην προπόνηση. Δεν θα σου βγουν ποτέ όλα όσα κάνεις στην προπόνηση αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσεις την ομάδα σου να κατακτήσει τη νίκη».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα όσα ένιωσε όταν είδε την φανέλα του να υψώνεται στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ: «Ήταν σίγουρα μία μοναδική στιγμή και μεγάλη τιμή για εμένα να βλέπω τη φανέλα μου να βρίσκεται στην οροφή του ΟΑΚΑ. Είναι υπέροχο συναίσθημα να νιώθεις ότι σε εκτιμούν και πως οι προσπάθειες που έκανες τόσα χρόνια έχουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα». Αξίζει να αναφερθεί πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε ειδική μνεία στον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στην απόφασή του να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2004: « Παρά τους ενδοιασμούς που είχα, μίλησα με τον Φράγκι, μου είπε κάποια πράγματα και όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια πως η συμβουλή του και η απόφασή μου ήταν πέρα για πέρα σωστή».

Η επίσκεψη έγινε παρουσία του Διευθ. Συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκού Superfoods, κ. Παναγιώτη Τριαντόπουλου, ο οποίος δήλωσε: “είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ δίπλα σε δύο εξέχουσες προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να τους θαυμάζετε πρωτίστως για το ήθος και τον χαρακτήρα που τους ανέδειξαν ως σπουδαίους αθλητές”. Ο κ. Τριαντόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Διαμαντίδη και υποσχέθηκε στους συμμετέχοντες πως οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...