ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ

«Ο Μάρκους ήταν, είναι και εάν θέλει θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού»

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος, σύμφωνα με τους Άραβες, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άλ Αΐν.

«Ο Μάρκους ήταν, είναι και εάν θέλει θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή τους για το ζήτημα του Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο τα αραβικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ως νέο παίκτη της Άλ Αΐν.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η ομάδα δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Σουηδού, ούτε είχε λάβει γνώση για τις επαφές του με τον σύλλογο από τα ΗΑΕ.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» ανέφεραν ότι θα σεβαστούν την απόφαση του Μπεργκ, εάν και εφόσον ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Άλ Αΐν, με την προϋπόθεση ο σύλλογος να ικανοποιηθεί οικονομικά, τονίζοντας πως: «Ο Μάρκους ήταν, είναι και εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, ούτε γνώριζε τις επαφές του ποδοσφαιριστή με ενδιαφερόμενες ομάδες. Ως γνωστόν με τον Μάρκους υπάρχει εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2019. Κατανοούμε την πιθανή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποκομίσει σε αυτή τη φάση της καριέρας του κάποιο σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες του Μάρκους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθούν οι απόλυτα λογικές απαιτήσεις του συλλόγου. Αν και αυτονόητο, επιθυμούμε να επισημανθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να συμπορεύεται με τον Μάρκους μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Όμως εάν οικονομικοί, οικογενειακοί και άλλοι λόγοι τον ωθούν σε άλλη επιλογή για την καριέρα του, εμείς θα το σεβαστούμε.

Ο Μάρκους ήταν, είναι και εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.