Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή τους για το ζήτημα του Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο τα αραβικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ως νέο παίκτη της Άλ Αΐν.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η ομάδα δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Σουηδού, ούτε είχε λάβει γνώση για τις επαφές του με τον σύλλογο από τα ΗΑΕ.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» ανέφεραν ότι θα σεβαστούν την απόφαση του Μπεργκ, εάν και εφόσον ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Άλ Αΐν, με την προϋπόθεση ο σύλλογος να ικανοποιηθεί οικονομικά, τονίζοντας πως: «Ο Μάρκους ήταν, είναι και εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, ούτε γνώριζε τις επαφές του ποδοσφαιριστή με ενδιαφερόμενες ομάδες. Ως γνωστόν με τον Μάρκους υπάρχει εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2019. Κατανοούμε την πιθανή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποκομίσει σε αυτή τη φάση της καριέρας του κάποιο σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες του Μάρκους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθούν οι απόλυτα λογικές απαιτήσεις του συλλόγου. Αν και αυτονόητο, επιθυμούμε να επισημανθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να συμπορεύεται με τον Μάρκους μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Όμως εάν οικονομικοί, οικογενειακοί και άλλοι λόγοι τον ωθούν σε άλλη επιλογή για την καριέρα του, εμείς θα το σεβαστούμε.

Ο Μάρκους ήταν, είναι και εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Ενότητες