ΕΚΤΑΚΤΟ

«Όχι» του Παναθηναϊκού σε Αλ Αϊν για Μπεργκ!

Panathinaikos24 Team
20.06.2017 | 17:22
«Όχι» του Παναθηναϊκού σε Αλ Αϊν για Μπεργκ! | Panathinaikos24.gr

Η Αλ Αΐν, έκανε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, με τους πράσινους να την απορρίπτουν κατηγορηματικά.

Νέες εξελίξεις αναφορικά με τον Μάρκους Μπεργκ, με τον εκπρόσωπό του, Στάινερ Ντίεζ, ο οποίος μέχρι και χθες ισχυριζόταν πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση σε επαφή που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, να μεταφέρει επισήμως προς τον Παναθηναϊκό, την πρόταση της Αλ Λαΐν για την απόκτηση του Σουηδού.

Ο εκπρόσωπος του Μάρκους Μπεργκ, μετέφερε την πρόταση της Αλ Λαΐν, με τον Παναθηναϊκό να την απορρίπτει κατηγορηματικά, κρίνοντάς την ως απαράδεκτη, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρόταση απείχε κατά πολύ από τα χρήματα που θέλει ο Παναθηναϊκός και υπάρχουν στη ρήτρα του συμβολαίου του Σουηδού.

Είναι προφανές πως οι Άραβες προσπαθούν να πιέσουν τις καταστάσεις… και να αποκτήσουν τον Μπεργκ με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, ωστόσο οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι, αν χάσουν τον παίκτη να αποζημιωθούν αναλόγως.

Πλέον και με αυτή την εξέλιξη, αναμένεται με ενδιαφέρον η νέα… κρούση της Αλ Λαΐν, η οποία δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ώρες.