ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Αγγλία: Μαθητές φόρεσαν φούστες επειδή τους απαγόρευσαν τις βερμούδες (pics)

Ο υπεύθυνος του σχολείου τους είπε "αν θέλετε ελάτε με φούστες" κι εκείνοι δεν του... χάλασαν χατήρι.

Αγγλία: Μαθητές φόρεσαν φούστες επειδή τους απαγόρευσαν τις βερμούδες (pics)

Στη Μεγάλη Βρετανία, όπως και σε πολλές περιοχές της Ευρώπης, ο υδράργυρος έχει χτυπήσει… κόκκινο και ο καύσωνας έχει κάνει την εμφάνισή του.βΣτο Έσεξ το θερμόμετρο είναι σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς τις τελευταίες μέρες και στην Ακαδημία Ίσκα οι μαθητές ζήτησαν από τους καθηγητές άδεια να φορέσουν βερμούδα. Η απάντηση, ωστόσο, ήταν αρνητική.

Ωστόσο η απάντηση δεν ήταν ένα απλό “όχι”, αφού συνοδεύτηκε από… αστειάκι. “Μπορείτε να βάλετε φούστα αν θέλετε”, είπε ο υπεύθυνος στους μαθητές, προφανώς αστειευόμενος, αλλά μία μέρα μετά είδε τα αποτελέσματα.

Πέντε πιτσιρικάδες εμφανίστηκαν με φούστες που είχαν δανειστεί από τις συμμαθήτριές τους, ενώ την μεθεπόμενη το φαινόμενο μεγάλωσε, καθώς έκαναν δεκάδες την εμφάνισή τους έτσι…

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.