ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και ο Μπουρούσης στο summer camp του Παναθηναϊκού (pics)

Μεγάλος προσκεκλημένος της τρίτης ημέρας του Summer Camp της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ήταν o Γιάννης Μπουρούσης.

Και ο Μπουρούσης στο summer camp του Παναθηναϊκού (pics)

Οι νεαροί αθλητές του Summer Camp υποδέχτηκαν τον Καρδιτσιώτη σέντερ με χειροκροτήματα και χαμόγελα, του έκαναν ερωτήσεις για τη ζωή και την καριέρα του, φωτογραφήθηκαν μαζί του και πήραν αυτόγραφα.

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης για το πως αισθάνθηκε την πρώτη φορά που κλήθηκε από την εθνική ομάδα, μας διηγήθηκε ότι ενώ βρισκόταν το 2005 στο Λος Άντζελες για προπονήσεις, δέχθηκε τηλεφώνημα ότι τον έχουν καλέσει στην προετοιμασία της εθνικής και του έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια. Τα παράτησε όλα για να πάει στο Καρπενήσι!

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για το πρότυπό του δήλωσε πως ήταν ο Δήμος Ντικούδης, ενώ θεωρεί τον Mike Batiste έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους μέσα στο παρκέ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν ρωτήθηκε από τους νεαρούς αθλητές αν είχε ασχοληθεί με κάποιο άλλο άθλημα απάντησε ότι σε μικρή ηλικία ήταν τερματοφύλακας, για να τον διακόψει στη συνέχεια ο κ. Καλαϊτζής λέγοντας χαριτολογώντας “ευτυχώς το 2004 πήραμε το ευρωπαϊκό επειδή τερματοφύλακας ήταν ο Νικοπολίδης και όχι ο Διαμαντίδης ή ο Μπουρούσης”.

Τέλος, ρωτήθηκε ποιο επάγγελμα ήθελε να ακολουθήσει όταν ήταν μικρός και απάντησε ότι ήθελε να γίνει μαραγκός σαν τον πατέρα του. Με αφορμή την ερώτηση αυτή ο διεθνής σέντερ παρότρυνε τα παιδιά που μένουν στην επαρχία να συμμετέχουν σε προγράμματα όπως το Summer Camp της PAO BC Academy καθώς έτσι έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με έμπειρους προπονητές και με εξοπλισμό που δυστυχώς δεν υπάρχει στην επαρχία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...