ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντά στον παικταρά η Μπαρτσελόνα!

"Άσο" για μεγάλα πράγματα παίρνει η Μπαρτσελόνα!

Κοντά στον παικταρά η Μπαρτσελόνα!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σέιν Λάρκιν βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να προσφέρουν στον Αμερικανό της Μπασκόνια, 2.6 εκ. δολάρια!

Σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς στην Ισπανία, η Μπασκόνια μπορεί να κρατήσει τον παίκτη αν ματσάρει την προσφορά της Μπαρτσελόνα, μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας. Ουδείς γνωρίζει να προβεί σε μια τέτοια κίνηση η ομάδα της Βιτόρια, με την εμπειρία να δείχνει πως δε θα το κάνει πάντως.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως τον παίκτη κοιτά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία σκέφτεται ήδη τον αντικαταστάτη του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος θέλει ΝΒΑ, αλλά τούτη την ώρα, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά για την απόκτηση του Σέιν Λάρκιν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.252 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...