ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μυθικό συμβόλαιο της Φενέρ σε Σλούκα

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έστρωσαν... χαλί εκατομμυρίων στον Έλληνα γκαρντ προκειμένου να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Διαβάστε πόσα χρήματα του δίνουν.

Μυθικό συμβόλαιο της Φενέρ σε Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας είχε ως προτεραιότητά του την παραμονή του στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσέ και παρά τις “σειρήνες” από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ήθελε πρώτα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την ομάδα του Ομπράντοβιτς. Όπως και έγινε.

Ο Έλληνας γκαρντ τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τους διοικούντες την Φενέρ, οι οποίοι ακούγοντας και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και… χρυσώνουν τον Σλούκα για να τον κρατήσουν στην Πόλη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...