ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σούπερ-δίδυμο στην περιφέρεια της Μπαρτσελόνα

"Φτιάχνουν" περιφέρεια οι Καταλανοί!

Σούπερ-δίδυμο στην περιφέρεια της Μπαρτσελόνα

Μπορεί η σεζόν να ήταν καταστροφική για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας, έχουν αποφασίσει να επιστρέψει δυναμικά η ομάδα τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Και πως θα ξεκινήσει το χτίσιμο της μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα; Μα φυσικά από τα γκαρντ. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στην μέρα τον Τόμας Ερτέλ, τον οποίο απέκτησε από την Αναντολού Εφές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται μια ανάσα από τον Σέιν Λάρκιν της Μπασκόνια.

Όπως γίνεται αντιληπτό  η Μπάρτσα, φτιάχνει μια δυνατή περιφέρεια με δύο άσους από το πρώτο ράφι και φυσικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της, έχει και συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση η Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν δε θα αρκεστεί σε ρόλο… κομπάρσου, όπως έγινε φέτος, αλλά θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια ομάδα για να φτάσει στο  Final-4 του Βελιγραδίου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.