ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το αίτημα του Βιγιαφάνιες και οι «σειρήνες» από Γερμανία

Ορατή είναι πιθανότητα παραχώρησης του Λούκας Βιγιαφάνιες, εάν και εφόσον έρθει ένα ικανοποιητικό ποσό στους «πράσινους».

Το αίτημα του Βιγιαφάνιες και οι «σειρήνες» από Γερμανία

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αιτήθηκε να απουσιάσει από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, η οποία αρχίζει στις 26 Ιουνίου, μία κίνηση που «προδιαθέτει» την πιθανότητα πώλησής του σε σύλλογο του εξωτερικού.

Όπως αναφέρει η «Sportday», ο Αργεντινός ζήτησε να ενσωματωθεί αργότερα στην προετοιμασία των «πρασίνων», επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, την ίδια ώρα που «φουντώνουν» τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Μάιντζ και της Χόφενχαϊμ για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο «τριφύλλι» υπάρχει έντονη ανησυχία για τις κινήσεις του «Βίγια», ωστόσο δεν πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα πώλησής του, εάν και εφόσον έρθει μία ικανοποιητική πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.