ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για Μπεργκ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας τις προθέσεις της για την υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για Μπεργκ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός παραμένει σταθερός στο σχέδιό του να καταστεί υγιής και βιώσιμος. Η διοίκηση εργάζεται διαρκώς στην κατεύθυνση της δημιουργίας μιας ομάδας νέων σε ηλικία παικτών που θα πλαισιώνονται από κάποιους εμπειρότερους. 

Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν σκόπευε να πωλήσει τον Μάρκους Μπεργκ. Όμως, αυτός για λόγους δικούς του επέλεξε άλλο δρόμο. Παρ’ όλα αυτά η ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί για συμβιβαστική λύση αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες που ο Μάρκους έχει προσφέρει στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...