ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατάκα-έπος του Γιαννακόπουλου στην ανάρτηση του Παππά! (pic)

O ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έδωσε μία αφοπλιστική μα ιδιαιτέρως χιουμοριστική απάντηση στην ανάρτηση του Παππά για τον Καρμέλο Άντονι.

Ατάκα-έπος του Γιαννακόπουλου στην ανάρτηση του Παππά! (pic)

Ο Νίκος Παππάς απολαμβάνει -μετά της συντρόφου του- τις διακοπές του στην Αμερική, ανεβάζοντας διάφορες στιγμές από τις… περιπέτειές του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Την Πέμπτη, ο Έλληνας γκαρντ ανέβασε στο instagram φωτογραφία συνοδευόμενη με το εξής χιουμοριστικό μήνυμα: «Ψήνεται ανταλλαγή με Καρμέλο…», ωστόσο υπολόγιζε δίχως τον… Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος του απάντησε με αφοπλιστικό και εξίσου χιουμοριστικό τρόπο:

«Προτιμάμε Παππά… με Καρμέλο δε βγαίνει το σύνθημα! Καλά να περνάτε!»

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ψηνεται ανταλλαγη με καρμελο..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pappas-Lathouri (@3pfamilia) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...