ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκπληκτικό βίντεο με το δείπνο Ομπράντοβιτς – Μπλατ (vid)

Το... θρυλικό δείπνο στις οθόνες σας.

Εκπληκτικό βίντεο με το δείπνο Ομπράντοβιτς - Μπλατ (vid)

Λίγο πριν από το Final Four, η Εuroleague είχε δημοσιεύσει ντοκιμαντέρ για την ανάπτυξη του τουρκικού μπάσκετ με πρωταγωνιστές ορισμένα εξέχοντα μέλη του να μιλούν. Σε ένα από τα «καρέ», οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντέιβιντ Μπλατ είχαν κοινό δείπνο -με τον παλαίμαχο παίκτη της Εφές, Ερμάλ Κούτσο- και αντάλλαζαν απόψεις.

Σήμερα (23/6), η Euroleague δημοσίευσε νέο και μεγαλύτερο βίντεο με το δείπνο των δύο ανδρών όπου διατυπώνουν απόψεις για το νέο format της Euroleague, ενώ ο «Ζοτς» στέκεται και στην κατακόρυφη αύξηση του ενδιαφέροντος των Τούρκων για το άθλημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...