ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Καμία ενημέρωση στην ΕΠΟ για απόφαση δικαίωσης του Εσιέν

Στην ΕΠΟ αναφέρουν ότι δεν έχουν ενημερωθεί για απόφαση δικαίωσης του Εσιέν στην προσφυγή που είχε καταθέσει σε βάρος των «πρασίνων».

Καμία ενημέρωση στην ΕΠΟ για απόφαση δικαίωσης του Εσιέν

Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα από τη Γκάνα το οποίο έκανε λόγο για δικαίωση του Εσιέν όσον αφορά την προσφυγή που είχε καταθέσει σε βάρος του Παναθηναϊκού για τα δεδουλευμένα του.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6, η ΕΠΟ δεν έχει λάβει ουδεμία ενημέρωση περί δικαίωσης του Γκανέζου από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Όπως τονίστηκε, υπάρχει η πιθανότητα να έχει εκδοθεί η εν λόγω απόφαση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ, ούτε υπάρχει κάποια ενημέρωση επί του θέματος στην Ομοσπονδία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.