ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Περιμένοντας τον Μάικ Τζέιμς…

Ο Τζέιμς... "κρίνει" τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, καθώς από την απάντηση του Αμερικανού στην πρόταση των πράσινων είναι σημαντική για τη συνέχεια των μεταγραφικών εξελίξεων στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Περιμένοντας τον Μάικ Τζέιμς...

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, έχει ρίξει το βάρος του στη διατήρηση των παικτών που έφτασαν στο νταμπλ, με τον Μάικ Τζέιμς να αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό.

Οι πράσινοι του έχουν καταθέσει πρόταση με σαφώς αυξημένες αποδοχές και μάλιστα του έχουν δώσει και ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να απαντήσει. Ο Αμερικανός δεν έχει απαντήσει ακόμα, έχει προκύψει μέσα από το ρεπορτάζ πως θέλει να περιμένει μήπως “έρθουν” προτάσεις από το ΝΒΑ, ωστόσο στο “τριφύλλι” δεν έχουν τη διάθεση και το χρόνο να περιμένουν πολύ, καθώς θα πρέπει να καταστρώσουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας περιόδου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μετά τον Τζέιμς, ακολουθεί ο Κρις Σίνγκλετον, όπου τα πράγματα-φαινομενικά πάντα-είναι πιο εύκολα, καθώς ο φόργουορντ-σέντερ του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο και αυτός έχει τα… αυτιά του, στραμμένα προς το ΝΒΑ.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.429 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...