ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πράσινο» ντου… σε Ματσιούλις! (Pics)

Ο Γιόνας Ματσιούλις, ξαναμπήκε… στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα.

«Πράσινο» ντου… σε Ματσιούλις! (Pics)

Μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να καλοβλέπει τον Λιθουανό, ο οποίος πανηγύρισε με την πράσινη φανέλα δύο νταμπλ (’12-’14), οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν ενθουσιαστεί αφού ο Γιόνας, είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα.

Ο Ματσιούλις, σε ένα ποστάρισμά του στο Instagram, δέχθηκε «επίθεση» από οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι του ζήτησαν να επιστρέψει στην Αθήνα και το «σπίτι» του, ΟΑΚΑ.

Δείτε την ανάρτησή του και μερικά από τα σχόλια:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jonas Mačiulis (@jonasmaciulis8) στις

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.