ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η πτώση του ελικοπτέρου στον Σχοινιά μεταδιδόταν live στο Facebook: Δείτε το βίντεο-σοκ

Σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι - Σώος ο τρίτος επιβάτης

Η πτώση του ελικοπτέρου στον Σχοινιά μεταδιδόταν live στο Facebook: Δείτε το βίντεο-σοκ

Ο υπάλληλος της εταιρίας ασφαλείας που επέβαινε στο ψεκαστικό ελικόπτερο που κατέπεσε στον Σχινιά μετέδιδε live την μοιραία πτήση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στο προφίλ του στο facebook υπάρχει ακόμα το βίντεο από την μετάδοση, που ξεκίνησε στις 09:23 το πρωί και διαρκεί περίπου ενάμιση λεπτό. Αρχικά φαίνεται ο υδροβιότοπος του Σχινιά από ψηλά, ενώ όσο προχωρά, το ελικόπτερο φαίνεται να αποφασίζει να χάνει ύψος και να αυξάνει ταχύτητα, ενώ ακούγεται μόνο ο ήχος από την μηχανή.

Ξαφνικά η εικόνα διακόπτεται βίαια, χωρίς και πάλι να ακούγεται κάτι.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φίλοι και γνωστοί του υπαλλήλου που σκοτώθηκε στο δυστύχημα εκφράζουν με σχόλια στο βίντεο την θλίψη τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.