ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το σχόλιο του Τζέιμς για τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ τοποθετήθηκε, μέσω Twitter για τις... ανησυχίες των οπαδών του «τριφυλλιού».

Το σχόλιο του Τζέιμς για τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του (pic)

Το τελευταίο διάστημα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού «γυροφέρνουν» στο Twitter του Μάικ Τζέιμς, στέλνοντας δεκάδες μηνύματα στον Αμερικανό τα οποία έχουν σχέση με το μέλλον του αλλά και τις αποφάσεις που πρόκειται να πάρει.

Κάποιοι εξ’ αυτών εκφράζουν την επιθυμία τους για την παραμονή του 27χρονου γκαρντ στο «τριφύλλι», άλλοι ρωτούν εναγωνίως στην προσπάθειά τους να επιβεβαιώσουν τα σενάρια που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον συλλόγων από το ΝΒΑ, ενώ υπάρχουν και αυτοί που… τον αποχαιρετούν και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του!

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής πάντως, θέλησε να τοποθετηθεί επί του ζητήματος, θέλοντας να βάλει ένα… φρένο στις εκατοντάδες ερωτήσεις που δέχεται, αλλά και να συστήσει υπομονή σε όσους προδικάζουν τα γεγονότα: «Είναι απίστευτο το πόσα σενάρια δημιουργείτε όλοι σας καθημερινά…», ανέφερε το νέο του «τιτίβισμα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...