ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπάσκετ: H τελετή λήξης της «πράσινης» Ακαδημίας για τη σεζόν 2016/17 (pics)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Τελετή Λήξης της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός SUPERFOODS για τη σεζόν 2016-2017, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας της.

Μπάσκετ: H τελετή λήξης της «πράσινης» Ακαδημίας για τη σεζόν 2016/17 (pics)

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Τελετή Λήξης της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός SUPERFOODS για τη σεζόν 2016-2017, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας της.

Ημέρα γιορτής λοιπόν για τους 450 αθλητές της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods! Οι αθλητές της PAO BC ACADEMY μαζί με τους γονείς τους βρέθηκαν στη κεντρική Αρένα του Ο.Α.Κ.Α το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου, διασκέδασαν ενώ παράλληλα διαγωνίστηκαν σε διάφορα skill challenges υπό την καθοδήγηση του προπονητικού τιμ της Ακαδημίας.

Το «παρών» στη γιορτή λήξης έδωσαν ο CEO της ΚΑΕ Παναθηναϊκός SUPERFOODS, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας καθώς και ο ψυχολόγος της PAO BC Academy, Μάνος Τσαγκαράκης.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην ομιλία του προς τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος δήλωσε:

«Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Όταν πριν δυο χρόνια είχα την τιμή να αναλάβω αυτή τη θέση, την πρώτη μέρα που ξεκίνησα συναντήθηκα με τον κ. Φραγκίσκο Αλβέρτη, τον κ. Χριστόπουλο και τον κ. Νέτση και τους είπα ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι η Ακαδημία. Σήμερα κλείνοντας τα δύο χρόνια λειτουργίας και βλέποντας αυτά τα παιδιά μόνο περήφανος και συγκινημένος μπορώ να νιώθω. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες για την αφοσίωση και την αγάπη που έδειξαν, τους χορηγούς που μας στήριξαν, εσάς που μας εμπιστευτήκατε και να υποσχεθώ ότι η προσπάθειά μας να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι και να προσφέρουμε όλο και περισσότερα σε αυτά τα παιδιά δε θα σταματήσει ποτέ. Καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και σας περιμένουμε το Σεπτέμβρη».

Το μικρόφωνο πήρε στη συνέχεια ο Διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης επισημαίνοντας ότι:

«Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να λειτουργεί η οικογένεια της Ακαδημίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να έχουμε τις καλύτερες παροχές ώστε να παιδιά αυτά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και παράλληλα να είναι χαρούμενα. Και θα κλείσω λέγοντας ότι η δική μου επιθυμία και όσων ασχολούνται με την Ακαδημία είναι να φεύγουν τα παιδιά χαρούμενα και ευτυχισμένα, να βλέπουν το μπάσκετ σαν παιχνίδι το οποίο τους γεμίζει την ψυχή και τους γυμνάζει το σώμα. Να γυμνάζονται, να αθλούνται, να αγωνίζονται, να κερδίζουν, να χάνουν, να δημιουργούν φιλίες, να εναλλάσσουν τα συναισθήματά τους, να ξέρουν να τα διαχειρίζονται και σε αυτό έχουμε ευθύνη όλοι οι γονείς, δηλαδή στο πως θα διαχειρίζονται τη νίκη, την ήττα, την προσπάθεια, την ανάγκη να γίνουν καλύτεροι, την απόρριψη. Όλα αυτά είναι ωραία πράγματα της ηλικίας τα οποία είναι πολύ ενδιαφέροντα για ένα μικρό παιδί και παράλληλα πολύ ενδιαφέροντα και για μας αν καταφέρουμε να τα διαχειριστούμε. Θέλουμε νορμάλ ανθρώπους με «υγιή» σκέψη. Σας ευχαριστούμε. Καλό καλοκαίρι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.