ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο μήνυμα με νόημα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! (pic)

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έκανε νέα ανάρτηση με νόημα, μετά την αποκάλυψη των συνομιλιών με τον ατζέντη του Μάντζαρη.

Νέο μήνυμα με νόημα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! (pic)

«Στο τέλος, το ίδιο το κάρμα θα είναι πιο σκληρός καρ@@, απ’ όσο θα χρειαστεί να γίνω ποτέ μου…», ανέφερε η λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στο instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγη ώρα μετά τις προηγούμενες αναρτήσεις του για το θέμα του Βαγγέλη Μάντζαρη.

😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.375 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...