ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Προχωράει άμεσα για τρεις ο Παναθηναϊκός

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να εισηγηθεί το «κλείσιμο» των υποθέσεων τριών μεταγραφικών στόχων του «τριφυλλιού».

Προχωράει άμεσα για τρεις ο Παναθηναϊκός

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, ωστόσο το προηγούμενο διάστημα είχε κατορθώσει να προχωρήσει σε ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό επίπεδο τις διαπραγματεύσεις με τρεις υποψήφιους στόχους για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Ο πολυθεσίτης επιθετικός, Όμρι Άλτμαν, ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Κολοβέτσιος αλλά και ο αριστερός μπακ, Φελίπε Φερέιρα, αποτελούν εισηγήσεις του Λύμπε, ο οποίος είχε πάρει το «ΟΚ» από τον Ουζουνίδη για την υλοποίηση των άνωθι μεταγραφών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Πράσινης», ο Ουζουνίδης προτίθεται με τη σειρά του να προωθήσει τις περιπτώσεις αυτές στην επικείμενη συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο, ούτως ώστε να «τρέξει» ο σχεδιασμός του «τριφυλλιού».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.649 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού ως αντικαταστάτη του Μπεργκ (πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού), όπως και για δύο εξτρέμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.