ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκλονιστικός Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Γελάω πολύ, γιατί μεγάλωσα στεναχωρημένος»

Κατάθεση ψυχής από τους αδερφούς Αντετοκούνμπο, που βρέθηκαν στη Στέγη γραμμάτων και τεχνών.

Συγκλονιστικός Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Γελάω πολύ, γιατί μεγάλωσα στεναχωρημένος»

Η ατάκα της βραδιάς ανήκει όχι στον Γιάννη, αλλά στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση γιατί γελάει πολύ.

Με ρωτάνε γιατί είμαι πάντα χαμογελαστός. Και τους απαντάω. Γελάω πολύ, γιατί μεγάλωσα στενοχωρημένος».

Σχετικά με το ρατσισμό, ο Θανάσης ανέφερε: «Δεν υπάρχει ρατσισμός, αλλά υποκρισία. Εδώ υπάρχει η υποκρισία, είναι χειρότερο αυτό. Στην Αμερική μπορείς να είσαι ρατσιστής, αλλά δεν κρύβεσαι. Αυτό είσαι. Έχω δει ένα σχόλιο στο facebook, που κάποιος έλεγε “αυτοί δεν είναι Έλληνες”, και συνάντησα τον ίδιο τύπο στην Γλυφάδα κι ήρθε με το παιδί του και μου έλεγε πως “κάνετε περήφανη την Ελλάδα στο εξωτερικό, μπράβο”! Εγώ πήρα απλά το παιδί του στους ώμους, έβγαλα μια φωτογραφία και μου είπε “έφτιαξες την ημέρα του μικρού, ήταν η καλύτερή του ημέρα”».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 51.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, από την πλευρά του, τόνισε: «Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας, αλλά έχω τους υψηλότερους δυνατούς στόχους. Θέλω να γίνω πρωταθλητής, θέλω να γίνω MVP, θέλω και μπορώ να είμαι ανάμεσα στους 50 καλύτερους όλων των εποχών και μετά ο καλύτερος που έπαιξε ποτέ».

Όσον αφορά στην ελληνική καταγωγή του, τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να μας πει ότι δεν είμαι Ελληνας. Είμαι Έλληνας. Δεν έχω γνωρίσει κάτι άλλο πέρα από την Ελλάδα. Δεν έχω πάει ποτέ στη Νιγηρία. Ομως στο μέλλον θα πάω για να βοηθήσω παιδιά από την Αφρική”].

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.