ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Τα είπαν Αλαφούζος – Ουζουνίδης

Γιάννης Αλαφούζος και Μαρίνος Ουζουνίδης έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την πορεία που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν.

Τα είπαν Αλαφούζος - Ουζουνίδης

Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών με αποκορύφωμα την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, οδήγησαν τον Γιάννη Αλαφούζο να προγραμματίσει έκτακτη συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου να μπουν στο «μικροσκόπιο» όλα τα «φλέγοντα» ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου.

Η συνάντηση των δύο ανδρών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, παρουσία και άλλων στελεχών της «πράσινης» ΠΑΕ. Τέθηκαν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το ρόστερ, όπως το θέμα του Μάρκους Μπεργκ, τον διάδοχο του Νίκου Λυμπερόπουλου αλλά και τη μετέπειτα πορεία της μεταγραφικής πολιτικής του συλλόγου.

Όσον αφορά την υπόθεση Μπεργκ, αποφασίστηκε από κοινού η τήρηση μιας κοινής πολιτικής όσον αφορά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Σουηδό, γεγονός που θα τηρηθεί και μετέπειτα, εφ’ όσον υπάρξουν πωλήσεις πρωτοκλασάτων ονομάτων του ρόστερ. Το μέλημα των «πρασίνων» είναι η αντικατάσταση των αποχωρησάντων με παίκτες παρόμοιας δυναμικότητας, αλλά με μικρότερο κασέ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στο μεταγραφικό μέτωπο, θα προχωρήσουν κανονικά οι υποθέσεις των Κολοβέτσιου και Άλτμαν, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη στο ζήτημα της παραμονής του Πολ Εμποκού.

Τέλος, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου, αναμένονται άμεσες εξελίξεις επί του θέματος, αναφορικά με τον διάδοχο του «Λύμπε» στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...