ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιατί έχει “κολλήσει” του Περπέρογλου

Οι σκέψεις του Τσάβι Πασκουάλ

Γιατί έχει

Ο Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, φέρεται να ψάχνει την κίνηση για τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Η δεδομένη εκτίμηση που του έχει ο Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και το γεγονός πως είναι Έλληνας, έδωσαν προβάδισμα… στην υπόθεση, η οποία ωστόσο φαίνεται να έχει “κολλήσει”.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Γιόνας Ματσιούλις. Το προπονητικό επιτελείο των νταμπλούχων, έχει “κυκλώσει” τις δύο αυτές περιπτώσεις και όπως φαίνεται δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πως θα κινηθούν. Φυσικά οι δύο περιπτώσεις δεν έχουν ομοιότητες, αφού στη μία (Περπέρογλου) ο παίκτης είναι ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός μπορεί να κινηθεί άμεσα για την περίπτωσή του, ενώ η άλλη (Ματσιούλις), είναι διαφορετική, καθώς ο Λιθουανός, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το να έρθουν και οι δύο είναι μάλλον απίθανο, καθώς υπάρχει και ο Χαραλαμπόπουλος για τον οποίο υπάρχει η σκέψη να δοθεί δανεικός, αλλά και ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος “εξυπηρετεί” και τη θέση “3”, εκτός από αυτή του “2”.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 44.204 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ίσως στο μυαλό του Καταλανού τεχνικού να υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει στο “2” ο Ρίβερς, επί μονίμου βάσεως, αλλά και πάλι, δύσκολα θα έρχονταν και οι δύο. Συνεπώς ο πράσινοι δεν έχουν ακόμα αποφασίσει πως θα κινηθούν και περιμένουν στη… γωνία για τις εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση πολύ σύντομα θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις, είτε αφορά ανανέωση, είτε μεταγραφή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.