ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είπε το "ναι" ο Αμερικανός

Γκάμπριελ τριετίας!

Ο Κένι Γκάμπριελ, αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Γκάμπριελ τριετίας!

Υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού, για συνεργασία τριών ετών (1+1+1) και ως εκ τούτου θα παραμείνει κάτοικος… ΟΑΚΑ!

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες (Μπεσίκτας), αλλά προτίμησε Παναθηναϊκό και είπε το “ναι”, αποτελώντας επί της ουσίας την πρώτη “μεταγραφή” του καλοκαιριού.

Ο Αμερικανός είχε έρθει μεσούσης της περιόδου προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στους προσαγωγούς. Ο Γκάμπριελ, από την αρχή έδειξε τις ικανότητές του, με εξαιρετικό σουτ και αρκετή αθλητικότητα στην άμυνα και έφεση στο ριμπάουντ, βοήθησε σημαντικά, ενώ ήταν αξιόπιστος και στους τελικούς με τον Ολυμπιακό (και στη θέση “3”).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γκάμπριελ θα αποτελέσει μια εξαιρετική λύση από τον πάγκο, έχει πλέον εικόνα της ομάδας και αποτελεί μέρος του “κορμού”, γι’ αυτό και αποφασίστηκε η παραμονή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...