ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

O Όμρι Άλτμαν εν δράσει! (vids)

Δείτε σε βίντεο μερικές από τις καλύτερες στιγμές του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου του «τριφυλλιού».

O Όμρι Άλτμαν εν δράσει! (vids)

Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί έντονα για την περίπτωση του Όμρι Άλτμαν τον περασμένο χειμώνα, όμως το «deal» δεν προχώρησε. Όμως, λίγους μήνες αργότερα, η περίπτωση του επανήλθε στο προσκήνιο και αυτή τη φορά, οι πιθανότητες που υπάρχουν για την έλευση του 23χρονου Ισραηλινού ποδοσφαιριστή στους «πράσινους» φαντάζουν περισσότερες από ποτέ.

Ο Άλτμαν βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού και το «τριφύλλι» αναμένεται να μπει δυναμικά στο «κόλπο» της απόκτησής του, με τις… ευλογίες του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος έχει σχηματίσει ιδιαίτερα θετική άποψη για τις ικανότητες του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Δείτε σε βίντεο μερικά από τα highlights του 23χρονου ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεύτερος επιθετικός, όσο και ως δεκάρι αλλά και στο δεξί «φτερό» της επίθεσης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.046 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...