ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Στο στόχαστρο της Ρεάλ πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού»

Τα ισπανικά ΜΜΕ έφεραν στο «φως» ένα σενάριο που φαίνεται εκ πρώτης όψεως... τρελό!

«Στο στόχαστρο της Ρεάλ πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αφήσει πίσω της μία κακή σεζόν και ήδη, στο στρατόπεδο της «βασίλισσας» έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν τα πλάνα τους για ενίσχυση εν όψει της νέας χρονιάς.

Η θέση του σέντερ αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες για τους Ισπανούς που, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, προσανατολίζονται στην περίπτωση του Όγκνιεν Κούζμιτς!

Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να μπει στο «μάτι» της Ρεάλ, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφουν οι Ισπανοί που, έχουν μάλιστα προχωρήσει το θέμα αναφέροντας πως ο σύλλογος έχει μπει ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Σέρβο σέντερ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως και να ‘χει, οι επόμενες ημέρες θα δείξουν εάν το «φλερτ» Ρεάλ – Κούζμιτς έχει βάση, ή αποτελεί σενάριο του ισπανικού Τύπου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.