ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Αυτοί είναι οι 6 ελληνικοί δίσκοι που ακούγαμε μετά μανίας στα 90s

Όποιοι απορούν γιατί τα '90s προκαλούν τόση νοσταλγία ας ακούσουν απλά αυτές τις έξι δισκάρες!

Αυτοί είναι οι 6 ελληνικοί δίσκοι που ακούγαμε μετά μανίας στα 90s

Γιατί άραγε υπάρχει μια τρομακτική νοσταλγία αναφορικά με την δεκαετία του ’90; Είναι άραγε η νομοτελειακή νοσταλγία που προκύπτει για κάθε δεκαετία όταν απέχει τόσο όσο απέχει από το σήμερα η δεκαετία του ’90; Ή μήπως είναι άραγε επειδή τα ‘90s υπήρξαν η τελευταία «αθώα» δεκαετία;

Είναι μεγάλη η συζήτηση για να δοθεί άμεσα μια απάντηση αλλά το δεδομένο είναι ένα: πολλοί άνθρωποι θα γούσταραν να (ξανα)ζήσουν στα ‘90s και ένας από αυτούς τους λόγους είναι η απίστευτη ελληνική μουσική σκηνή που είχε φτιαχτεί τότε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.