ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΑΛΤΜΑΝ, Ο ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

«Καυτή» εβδομάδα εν όψει στο μεταγραφικό «μέτωπο»

Περίοδος εξελίξεων εν όψει όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα του «τριφυλλιού». Ποιοι ακολουθούν τον Άλτμαν, ποια τα δεδομένα για τον αντι-Μπεργκ αλλά και οι συζητήσεις του Ουζουνίδη με ποδοσφαιριστές.

«Καυτή» εβδομάδα εν όψει στο μεταγραφικό «μέτωπο»

Ιδιαίτερα κρίσιμη και… πολυάσχολη αναμένεται να είναι η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου στον Παναθηναϊκό, καθώς εκτός από την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν, παράλληλα, θα υπάρξουν εξελίξεις στο μεταγραφικό «μέτωπο».

Άλτμαν, ο πρώτος

Όπως όλα δείχνουν, ο 23χρονος πολυθεσίτης επιθετικός από το Ισραήλ, Όμρι Άλτμαν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των «πρασίνων» για τη νέα χρονιά. Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή (θα καταβάλλουν στη Χάποελ ποσό ύψους 150.000 ευρώ) και το deal δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί εντός του επόμενου 48ωρου.

Το προφίλ του αντι-Μπεργκ

Παράλληλα με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλτμαν θα υπάρξει οριστική λύση με το θέμα του Μάρκους Μπεργκ, η μετακίνηση του οποίου στα ΗΑΕ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του προσεχούς διημέρου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη πραγματοποιήσει μια μίνι προεργασία για τον αντικαταστάτη του Σουηδού φορ. Ο σύλλογος θα κινηθεί, όπως όλα δείχνουν, για την απόκτηση ενός παίκτη με ποιοτικά χαρακτηριστικά και υψηλό συμβόλαιο (κοντά στα 700.000 ευρώ).

Ωστόσο, η εύρεση ελεύθερου σέντερ φορ με, ανάλογη του Μπεργκ, ποιότητα μόνο εύκολη δεν είναι. Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα στο να κινηθεί ο σύλλογος για την απόκτηση ενός παίκτη με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Οι προθέσεις Μολέδο – Χουλτ κρίνουν πολλά

Ένα από τα κύρια μελήματα του Μαρίνου Ουζουνίδη στο αμέσως επόμενο διάστημα είναι η πραγματοποίηση συζητήσεων με τους Ροντρίγκο Μολέδο και Νίκλας Χουλτ, δύο ποδοσφαιριστές που έχουν φέρει προτάσεις και έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό.

Ο Ουζουνίδης θα κληθεί να διαπιστώσει τις προθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών, καθώς εάν εκείνοι βλέπουν το μέλλον τους μακριά από το «τριφύλλι», τότε ο σύλλογος θα αναγκαστεί να βγει στην αγορά για τους αντικαταστάτες τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.