ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχεται Ελλάδα το ζεύγος Χουλτ (Pic)

Η κρίση… πέρασε και ο Νίκλας Χουλτ, έρχεται Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Έρχεται Ελλάδα το ζεύγος Χουλτ (Pic)

Ο Νίκλας Χουλτ, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό κατέθεσε προσφυγή ζητώντας την ελευθερία του από τον Παναθηναϊκό, εντούτοις όπως αποδείχθηκε, η κίνησή του δεν είχε βάση, διότι ο ποδοσφαιριστής είχε πληρωθεί κανονικά.

Συνεπώς ο Σουηδός άσος θα έρθει στην Ελλάδα και αύριο θα μεταβεί στο Κορωπί, προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, κάτι που επιβεβαίωσε και η σύζυγός του, Ρεμπέκα, στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Ώρα να επιστρέψουμε στην Ελλάδα», έγραψε η Ρεμπέκα Χουλτ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την ανάρτηση:

Time to fly to Greece 🇬🇷 #vacation#maldivesislands#maldives#vacay#walk#watercolor#sea#view#paradise#outfit#style#pictures#timetogohome#hotelsandvillas#honeymoon#hotels

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebecca Thell, Hult (@rebeccathell) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.